Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Tarieven voor je boekhouding bij Nexum

Transparantie, eerlijkheid en duidelijkheid in onze prijzen

Bij Nexum streven we ernaar dat je altijd perfect weet wat je van ons kunt verwachten op het gebied van tarieven.

Wanneer je kiest voor samenwerking met ons voor boekhouding, fiscale verplichtingen of een adviestraject, starten we altijd met het ondertekenen van een opdrachtenbrief.

In deze brief staan al onze tarieven duidelijk omschreven, zodat er geen verrassingen zijn.

Contacteer ons

Vul alstublieft het onderstaande formulier in om direct met ons in contact te komen:

Aangepaste tarieven voor elk bedrijfstype

We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden we aangepaste tarieven die aansluiten bij jouw specifieke situatie:

Bijberoep

Voor mensen in bijberoep bieden we bijzonder aantrekkelijke tarieven, omdat we begrijpen dat je financiële flexibiliteit nodig hebt naast je hoofdactiviteit.

Hoofdberoep

Voor zelfstandigen in hoofdberoep hanteren we zeer betaalbare tarieven, waardoor je zeker bent van een kosteneffectieve service die bijdraagt aan de groei van je onderneming.

Vennootschappen

Vennootschappen die hun administratie goed digitaal verwerken, profiteren van zeer voordelige tarieven, waardoor je meer kunt investeren in de kernactiviteiten van je bedrijf.

Tarieven voor boekhouding en fiscale opvolging

We schatten jaarlijks in hoeveel tijd we nodig hebben om jouw boekhouding adequaat te beheren en je fiscale verplichtingen na te komen.

Op basis van deze schatting betaal je vaste maandelijkse facturen. Je hoeft geen schrik te hebben dat je aan het einde van het jaar nog een afrekening krijgt.

De uurtarieven zijn afhankelijk van de aard van het werk.

De allerbeste besparingstip

Een geordende en tijdige digitale aanlevering van je facturen en financiële documenten helpt ons efficiënter te werken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten voor jou.

Nexum Accounting - Engagement voor je groei
Hoe kan je Nexum Fiscaliteit bereiken?

Tarieven voor adviesopdrachten

Voor adviesopdrachten hanteren we een regiebasis. Dit betekent dat je betaalt voor de uren die wij specifiek aan jouw opdracht besteden. Het uurtarief varieert afhankelijk van het type werk en voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Na afloop van de opdracht ontvang je een factuur samen met een gedetailleerde prestatiestaat, zodat je exact kunt zien wat er is gedaan.

Jouw vertrouwen, onze prioriteit

Bij Nexum is jouw vertrouwen in onze diensten van het grootste belang.

Wij verbinden ons ertoe volledige transparantie te bieden over onze tarieven en werkzaamheden. We zijn hier om jou te ondersteunen en jouw bedrijf te helpen groeien met heldere en eerlijke financiële dienstverlening.

Wil je meer weten of een gedetailleerd overzicht van onze diensten en bijbehorende tariefstructuur? Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Tarief voor het eerste gesprek? VOLLEDIG GRATIS !