Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Juridische diensten bij Nexum

Juridische zekerheid voor je onderneming

In de complexe wereld van bedrijfsvoering zijn juridische zaken essentieel maar vaak ook een bron van zorg voor veel ondernemers.

Bij Nexum begrijpen we het belang van juridische veiligheid en bieden we gespecialiseerde diensten om je onderneming te beschermen en te ondersteunen met de gepaste contracten.

Onder leiding van Lindsey Bauweraerts, met haar solide basis in rechten verworven tijdens haar TEW-opleiding, biedt Nexum betrouwbare en toegankelijke juridische ondersteuning.

Contacteer ons

Vul alstublieft het onderstaande formulier in om direct met ons in contact te komen:

Onze juridische diensten

Wij bieden een breed scala aan juridische diensten die zijn ontworpen om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen:

Opstellen en reviewen van contracten

Van algemene voorwaarden tot specifieke overeenkomsten zoals management- en auteursrechtcontracten. Wij zorgen ervoor dat je contracten duidelijk, eerlijk en conform de wetgeving zijn.

Juridische compliance

Zorgen dat je bedrijfsvoering voldoet aan alle relevante wet- en regelgevingen, verminderen van het risico op juridische problemen.

Oprichting van vennootschappen

Volledige begeleiding bij het juridisch correct oprichten van je vennootschap, inclusief alle benodigde documentatie en registraties.

Algemene vergaderingen

Organiseren en begeleiden van je algemene vergaderingen, zorgen voor naleving van procedures en juridische geldigheid van besluiten.

Beheer van intellectueel eigendom

Bescherming van je auteursrechten en advies over hoe deze rechten effectief te beheren binnen en buiten je bedrijf.

Waarom kiezen voor Nexum voor je juridische behoeften?

Deskundigheid

Lindsey’s achtergrond en voortdurende bijscholing in juridische zaken stellen ons in staat om u hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning te bieden.

Persoonlijke aanpak

We begrijpen dat elke onderneming uniek is. Onze juridische diensten worden daarom op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij je specifieke behoeften.

Kosten-efficiëntie

Met ons pakket aan standaardcontracten en onze interne expertise, kunt u hoge juridische kosten vermijden die normaal gepaard gaan met het inhuren van externe advocaten. Opnieuw heel betaalbaar dus.

Toegankelijkheid

Wij bieden duidelijke en begrijpelijke juridische hulp zonder ingewikkeld jargon, waardoor u volledig begrijpt hoe juridische beslissingen je bedrijf beïnvloeden.

Samen juridisch sterker

Nexum staat voor meer dan alleen boekhouding en fiscaliteit. Wij zijn je partner in alle bedrijfsfacetten, inclusief het juridische domein. Onze missie is om u een solide basis te bieden waarop u veilig en met vertrouwen kunt ondernemen.

Voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen, neem contact op voor een verkennend gesprek. Dit kan zowel online als op ons kantoor te Tongerlo.

Nexum Accounting - Engagement voor je groei