Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Fiscaal Advies bij Nexum

Bij Nexum begrijpen we dat fiscale kwesties complex en tijdrovend kunnen zijn voor ondernemers.

Daarom biedt Lindsey Bauweraerts, je fiscale expert in Westerlo, uitgebreid advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je fiscale verplichtingen niet alleen worden nagekomen, maar ook strategisch worden beheerd om je belastinglast te minimaliseren.

Contacteer ons

Vul alstublieft het onderstaande formulier in om direct met ons in contact te komen:

Onze fiscale diensten

Onze fiscale advisering omvat een breed scala aan diensten, ontworpen om aan de behoeften van diverse bedrijfstypes te voldoen, van zelfstandigen tot grote vennootschappen:

Vennootschapsbelasting

Optimalisatie van je fiscale strategieën om te zorgen voor compliance en om belastingdruk te verlagen binnen de wettelijke mogelijkheden.

Personenbelasting

Deskundig advies voor zelfstandige ondernemers en particulieren om slimme keuzes te maken die leiden tot fiscale voordelen.

Rechtspersonenbelasting

Gespecialiseerd advies voor non-profit organisaties en andere rechtspersonen over specifieke fiscale verplichtingen en voordelen.

Fiscale vertegenwoordiging

Vertegenwoordiging bij fiscale autoriteiten, waaronder ondersteuning bij controles, het indienen van bezwaren, en het voeren van onderhandelingen.

Heb je effectief een fiscale controle? Wij komen die dag tot bij jou en verdedigen jouw zaak alsof het de onze was. Zo sta je er nooit alleen voor.

Advies over belasting op toegevoegde waarde (BTW): Hulp bij de BTW-aangifte, advisering over BTW-tarieven en optimalisatie van BTW-afdrachten.

Waarom kiezen voor Nexum voor je fiscaal advies?

Expertise

Lindsey Bauweraerts heeft een grondige kennis van fiscale wetgeving, versterkt door haar academische achtergrond in TEW, accounting en rechten, en doorlopende professionele ontwikkeling.

Persoonlijk advies

Wij bieden niet alleen standaardoplossingen, maar kijken naar je specifieke situatie en doelstellingen om persoonlijk en effectief advies te geven.

Proactieve benadering

We anticiperen op veranderingen in de fiscale wetgeving en adviseren u over mogelijke gevolgen voor je bedrijf.

Vaste tarieven

Transparante en voorspelbare kosten zonder verrassingen, zodat u financieel kunt plannen met zekerheid. Altijd steeds bijzonder betaalbaar.

Fiscaal advies op maat

Elke ondernemer of onderneming heeft unieke behoeften en uitdagingen.
Of u nu advies nodig heeft over de oprichting van een nieuwe vennootschap, een belastingstrategie voor een groeiend bedrijf, of ondersteuning bij fiscale naleving,

Nexum staat klaar om u te ondersteunen met betrouwbaar en doelgericht fiscaal advies.
Vraag gerust een ad hoc fiscale meeting aan met Nexum.

Bij Nexum zijn we meer dan alleen je boekhouder; we zijn je strategische partner in groei en succes. Neem contact op met ons voor een verkennend gesprek over hoe wij je fiscale zorgen kunnen verlichten en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van je bedrijf.

Nexum Accounting - Engagement voor je groei