Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Contacteer Nexum

Wij horen graag van jou

Heb je vragen over onze diensten of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Nexum?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij je boekhoudkundige, fiscale of juridische behoeften.

Neem vandaag nog contact met Lindsey Bauweraerts op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien.

Contacteer Nexum Accounting
Hoe kan je Nexum Fiscaliteit bereiken?

Hoe je ons kunt bereiken

Telefonisch

Bel ons voor direct contact en persoonlijk advies. Ons team is bereikbaar tijdens kantooruren om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

+32 489 41 35 61

E-mail

Stuur ons een e-mail met je vragen of verzoeken, en een van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

info@nexumaccounting.be

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in met je gegevens en je vraag of opmerking. Wij zorgen ervoor dat je snel een reactie krijgt.

Bezoek ons kantoor

Je bent ook van harte welkom om ons kantoor te bezoeken. Maak een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting waarin we samen jouw behoeften kunnen bespreken en kijken hoe Nexum jou kan ondersteunen.

Openingstijden:
We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Bezoek is mogelijk op afspraak om ervoor te zorgen dat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Contactformulier

Vul alstublieft het onderstaande formulier in om direct met ons in contact te komen:

Bij Nexum waarderen we elke kans om met nieuwe en bestaande klanten te spreken. We kijken uit naar je bericht en zullen ons best doen om je verwachtingen te overtreffen.