Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Starters & zelfstandigen bij Nexum

Jouw ondernemersdroom, onze missie

Het starten van je eigen onderneming kan zowel spannend als uitdagend zijn.

Bij Nexum specialiseren we ons in het bieden van de essentiële ondersteuning die nodig is om een solide basis voor je nieuwe bedrijf te leggen.

Onder leiding van Lindsey Bauweraerts, die deskundig is in zowel boekhouding als juridische zaken, zorgen we ervoor dat jouw start als ondernemer zo vlot en zorgeloos mogelijk verloopt.

Contacteer ons

Vul alstublieft het onderstaande formulier in om direct met ons in contact te komen:

Onze diensten voor starters en zelfstandigen

We bieden een uitgebreid pakket aan diensten speciaal ontworpen voor starters en zelfstandigen:

Ondernemingsplan ontwikkelen

Wij helpen je bij het opstellen van een robuust ondernemingsplan dat duidelijk jouw visie, doelen en financiële prognoses uiteenzet.

Registratie bij sociaal verzekeringsfonds

Assistentie bij de registratie bij een sociaal verzekeringsfonds om jouw sociale rechten als zelfstandige te waarborgen.

Financieel plan opstellen

Creëren van een gedetailleerd financieel plan dat een overzicht biedt van jouw verwachte inkomsten en uitgaven, cruciaal voor een goede start.

Verzekeringen afsluiten

Advies over en hulp bij het selecteren en afsluiten van de noodzakelijke verzekeringen die jouw bedrijfsactiviteiten beschermen.

Juridische oprichting

Compleet advies en ondersteuning bij het juridisch oprichten van jouw onderneming, inclusief de keuze van de juiste bedrijfsvorm en het opstellen van alle benodigde documentatie.

Hulp bij vergunningen

Ondersteuning bij het aanvragen van de benodigde vergunningen voor jouw bedrijfsactiviteiten.

Aanvragen ondernemingsnummer

Begeleiding bij het aanvragen van een uniek ondernemingsnummer, essentieel voor de officiële registratie van je bedrijf in België.

Belastingadvies

Uitleg over en hulp bij belastingkwesties die specifiek zijn voor starters, zoals BTW-registratie en -aangifte, en mogelijke fiscale voordelen.

Aanvragen BTW-nummer

Ondersteuning bij het aanvragen van een BTW-nummer, noodzakelijk voor alle BTW-plichtige activiteiten.

Waarom kiezen veel starters & zelfstandigen voor Nexum?

We begrijpen dat elke nieuwe ondernemer unieke behoeften heeft. Nexum biedt daarom persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw specifieke situatie.

Van boekhouding tot juridisch advies, fiscale diensten, en nu ook administratieve ondersteuning bij essentiële startersformaliteiten, wij bieden alle essentiële diensten die je nodig hebt.

Met jarenlange ervaring in het ondersteunen van ondernemers biedt Lindsey de expertise die je nodig hebt om de valkuilen van het ondernemen te vermijden.

Nexum adviseert ook steeds op het vlak van het verkrijgen van subsidies voor starters en zelfstandigen.

Twijfel je nog of je zou starten in bijberoep of in hoofdberoep? Uiteraard zijn er bepaald voorwaarden aan verbonden om in bijberoep te kunnen starten. Lindsey Bauweraerts maakt samen met jou de balans op met de voor- en nadelen, zodat je vervolgens heel helder de juiste keuze kunt maken.

Speciaal ontworpen prijzen voor de budgetten van starters en zelfstandigen, zonder compromissen op de kwaliteit van onze diensten.

Begin jouw ondernemersreis met vertrouwen

Het starten van je eigen onderneming is een grote stap, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Nexum staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw ondernemersreis.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking waarin we samen jouw dromen en mogelijkheden kunnen verkennen. Eerste gesprek is volledig gratis.

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw ondernemersdroom te realiseren.

Nexum Accounting - Engagement voor je groei