Nexum Accounting | Accountancy en boekhouding in Geel, Westerlo, Herentals

Wat kan boekhoudkantoor Nexum concreet voor jou doen?

Ontdek onze expertise

Een boekhouder speelt een cruciale rol in het succes van je onderneming door de financiële gezondheid van je bedrijf op te volgen. Bij Nexum nemen we deze verantwoordelijkheden serieus.

Contacteer ons

Vul alstublieft het onderstaande formulier in om direct met ons in contact te komen:

Zaken die wij als boekhoudkantoor voor jou doen

Verwerking aankopen & verkopen

We verwerken alle dagelijkse financiële transacties, inclusief inkopen, verkopen, uitgaven, en inkomsten. Dit zorgt voor een nauwkeurige en up-to-date boekhouding die essentieel is voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Digitale integratie

Wij gebruiken moderne software zoals Exact Online en Adminpulse om je boekhouding volledig te digitaliseren. Dit maakt het mogelijk om real-time financiële data te bekijken en betere strategische beslissingen te nemen.

Inboeken van bankuittreksels

Dit is niet van toepassing voor eenmanszaken, wel verplicht voor vennootschappen. Dit noemen ze een dubbele boekhouding voeren.

Proactieve optimalisatie

Door het gebruik van geavanceerde analyses en tussentijdse rapportages identificeren we kansen voor financiële optimalisatie en helpen we u voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Rapportage en analyse

Regelmatige financiële rapporten (zoals winst-en-verliesrekeningen en balansen) worden voorbereid om u een helder overzicht te geven van de financiële status van je onderneming. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Persoonlijke begeleiding

Regelmatige meetings, zowel online als op kantoor, stellen ons in staat om je boekhouding door te nemen en te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van je financiële situatie.

Belastingaangiftes

We zorgen ervoor dat jouw onderneming voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Dit omvat het correct indienen van je aangifte vennootschapsbelasting en je aangifte persoonsbelasting.

Schuldbeheer en facturatie

Advies geven over het beheren van debiteuren en crediteuren om de cashflow gezond te houden. We helpen ook bij het opstellen en versturen van facturen en het opvolgen van late betalingen.

Salarisadministratie

Voor bedrijven met werknemers geven we advies omtrent de salarisadministratie, inclusief de verwerking van salarissen.

Advies en planning

Bieden van strategisch advies om je bedrijfsfinanciën te optimaliseren en ondersteuning bij financiële planning, inclusief budgettering en voorspellingen.

Waarom kiezen voor boekhoudkantoor Nexum?

Geavanceerde technologie

We investeren voortdurend in onze boekhoudsoftware en -systemen om zeker te zijn dat we de meest efficiënte en veilige service kunnen bieden.

Op maat gemaakte oplossingen

Elke onderneming is uniek, en dat begrijpen wij. We bieden maatwerk om aan al je specifieke boekhoudkundige behoeften te voldoen.

Betaalbaar

Door geen derde partijen in te huren en te investeren in efficiënte technologieën, houden we onze diensten toegankelijk en betaalbaar. Nexum werkt op heden zonder personeel, waardoor de vaste kosten heel beperkt zijn en we klanten zeer aantrekkelijke tarieven kunnen voorstellen.

Expertise en ervaring:

Lindsey’s achtergrond in TEW, accounting en rechten, gecombineerd met onze diepgaande kennis van boekhoudkundige pakketten, stelt ons in staat om heel praktisch advies en ondersteuning te bieden.

Engagement voor je Groei

Bij Nexum is je financiële groei onze prioriteit. We zijn toegewijd aan het leveren van een service die niet alleen voldoet aan, maar je verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je boekhouding kunnen transformeren en je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Contacteer ons voor een verkennend gesprek of een offerte op maat.
Wij staan klaar om u te helpen bij elke stap.

Nexum Accounting - Engagement voor je groei